pondelok 13. júla 2015

Rammissio Immunity


Od narodenia na náš organizmus útočia baktérie, huby, vírusy, parazity. Sú hrozbou pre naše zdravie. Kľúčom k úspechu je podporovať prirodzené dary nášho tela!. Imunita môže byť mocným spojencom pre udržanie zdravého tela.
Vyskúšajte Betaglukány, ktoré silne stimulujú imunitný systém a  budete opäť zdraví.

Čo sú betaglukány?
Beta glukány sú unikátne prírodné komplexné polysacharidy, schopný podporovať obranné reakcie organizmu proti  bakteriálnym, vírusovým  a parazitárnym chorobám.
Jedným z najdôležitejších faktov je, že betaglukány sú imunomodulátory, ktoré ovplyvňujú imunitné mechanizmy jedinca,  to znamená, že zasahujú do imunitného systému. 
Aj keď sú biologické účinky glukánu známe už dlhšiu dobu, vedci sa naň sústredili až od polovice minulého storočia. Ale stálo to za to. Viac ako päťdesiat rokov výskumu a tisíce štúdií vykonávaných okrem iného na univerzitách v Harvarde, Baylore, Tulane a Kentucky preukázali, že denná konzumácia beta glukánov optimálne stimuluje makrofágy a výsledkom je obranný systém vyladený na najvyšší výkon.

Beta glukán má ale aj ďalšie účinky. Dnes už prakticky nie je možné úplne sa vyhnúť miernemu ožiareniu, či už ide o časté cestovanie lietadlami, odraz obrazoviek počítača, mobilný telefón pri uchu alebo o röntgenové lúče u lekára. Beta glukán aktivuje makrofágy k odstraňovaniu buniek poškodených radiáciou a funguje ako antioxidačná látka. Rad štúdií vykonávaných v celom svete, od Spojených štátov cez Rusko až po Českú republiku, opakovane preukázala, že použitie glukánu či profylakticky alebo po ožiarení má za následok výraznú podporu krvotvorby. Počet buniek sa k normálu vráti najskôr v kostnej dreni a následne sa normálny počet imunitných buniek objaví aj v ostatných lymfoidných orgánoch ako je slezina či týmus.
Medzi ďalšie preukázané efekty beta glukánu patrí úloha pri znižovaní hladiny cholesterolu v krvi a udržiavaní optimálnej hladiny cukru v krvi. Najviac záujmu sa ale v poslednej dobe vynaložilo na klinické štúdie u ľudí. Veľká séria klinických skúšok preukázala hojivé účinky glukánu u pacientov v pooperačných stavoch, kde podávanie glukánu výrazne znižovalo riziko úmrtia na sepsu. Tieto štúdie ďalej našli optimálne dávky a preukázali bezpečnosť dlhodobého podávania glukánu u pacientov po ťažkých operáciách hrudnej a brušnej dutiny. Zatiaľ čo sa nenašli žiadne negatívne interakcie s podávanými liekmi, pacienti liečení glukánom mali výrazne menej infekcií. Štúdie z Japonska a Číny ďalej preukázali pri súčasnom nasadení glukánu a chemoterapie výrazné predĺženie dĺžky prežívania u pacientov s nádormi. Ďalšie štúdie z posledných troch rokov prebiehajúci v dvoch amerických univerzitných centrách a na Filipínach sa sústredili na vplyv beta glukánu pri podpore špecifických protilátok zameraných na nádorové bunky. Beta -Glükány majú veľmi zvláštne funkcie, ktoré sú schopné  rozpoznať a zničiť zmutované bunky, ako je rakovina
Dôvodov k tomu, aby sme začali brať beta glukán je teda viac než dosť.

Kto by mal užívať Betaglukány?
Ak máte pocit, že ste zdravý, odporúčame užívať betaglukány preventívne, hlavne v období chrípkových epidémii
Tí, ktorí majú dedičnú predispozíciu k rôznym ochoreniam ako je : cukrovka, kardiovaskulárne ochorenia a rakovina
Pri chronickej únave -  významne sa znížia príznaky.
Pri neznámej  príčine mnohých typov ochorení.

PREČO RAMISSIO IMUNITY?
Vírusy, huby, parazity. Títo miniatúrny nepriatelia neustále ohrozujú zdravie nášho tela.
Väčšina liekov predpísaných lekárom  sú chemickej povahy a zmierňujú iba príznaky, neodstraňujú príčinu ochorenia. Naviac majú mnoho nežiaducich vedľajších účinkov, ktoré ešte viac narúšajú imunitný systém organizmu
A preto je vhodné užívať . Ramissio Imunity, ktorý je  prírodným zdrojom  látok na účinné  zvýšenie imunity organizmu a v boji proti chorobám  môžu byť silnými spojencami.
Ramissio Imunity obsahuje čistý beta-glukán 98%. Je preto jedinečným na trhu a v kvapalnej forme dokonale efektívne.

Kedy používať.
- primárne posilnenie imunitného systému na uľahčenie prekonania ochorenia
- rýchlejšie hojenie rán
- pri užívaní antibiotík
- pri plesňových infekciách
- pri vredoch
- pri popáleninách
- v prípade zníženej imunitnej funkcie (napr, HIV).
- pri rakovine
- pri cievnych ochoreniach
- prevencia infekcie v liečbe -: E coli, Candida albicans, Staphylococcus
- pre zachovanie krásy a zdravia pokožky.
- antioxidačný beta-glukán sa viaže na škodlivé voľné radikály a môžu zvýšiť účinnosť niektorých 
  liekov.
- chemoterapiou alebo rádioterapiou oslabený  imunitný systém
- pri chronických kožných ochoreniach (napr  ekzém, atopická dermatitída.)

-  účinný pri znižovaní cholesterolu

Ako používať
Odporúčané dávkovanie: 10 ml 1 až 2 krát denne, táto dávka obsahuje 100mg beta-glukánu
1 fľaša Ramissio Immunity obsahuje cca. 30 denných dávok. Je preto ideálna k pravidelnej každodennej konzumácii v domácnosti.
cena: 41,99 EUR 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára