štvrtok 9. júla 2015

Detoxikačné náplasti RAMISSIO

Detoxikačné náplasti RAMISSIO
pomáhajú telu rýchlo a ľahko prirodzene detoxikovať organizmus

Prečo detoxikovať?
Naše telo je každý deň  vystavované  mnohým škodlivým látkam z  nevhodnej  stravy, zo znečisteného prostredia, zo stresujúceho životného štýlu, z chemikálii a  podobne. Človek, ktorý má telo  zanesené toxickými látkami býva unavený,  vyčerpaný,  nemôže dobre spávať, pociťuje diskomfort a často si neuvedomuje príčinu týchto problémov. Pokiaľ sa telo nezačne včas detoxikovať, vedie tento stav k vážnejším ochoreniam, pretože biochemické pochody v organizme sa dostávajú do nerovnováhy a telo prestáva správne fungovať.
Preto je dôležitá správna a vhodná  detoxikácia, ktorá nás vedie k návratu vitality, životnej sily, a energie.
Ak si vyčistíme svoje telo, imunitný systém bude fungovať efektívnejšie, biochemické procesy v tele sa dostanú opäť do rovnováhy, bunky a tkanivá sa začnú rýchlejšie regenerovať
Už naši predkovia inštinktívne venovali väčšiu pozornosť detoxikácii, ako ľudia  v modernom svete.
Boli v úzkom kontakte s prírodou a vedeli, že dlhodobé zdravie spočíva v detoxikácii organizmu. Využívali na to rôzne bylinky, masáže a tiež obrady, pri ktorých využívali silu bylín.

Jednou z možností účinnej detoxikácie a vhodným doplnkom  pri detoxikácii organizmu sú detoxikačné náplasti. Na trhu je široká ponuka rôznych detoxikačných náplastí. My Vám chceme predstaviť detoxikačné náplaste, ktoré sú veľmi kvalitné a hlavne účinné.

Detoxikačné náplaste Ramissio.
RAMISSIO DETOXIKAČNÉ NÁPLASTE aktivujú celé telo, pomáhajú obnoviť rovnováhu, poskytujú úľavu pre unavené telo a myseľ, čo je veľmi dôležité pre zdravý a šťastný život.

Zloženie:

Drevný ocot slúži k aktivácií celého tela a odstraňovaniu škodlivín z tela. Svojím osmotickým účinkom výrazne napomáha priechodu toxínov bunkovými membránami a teda ľahkému odchodu škodlivín z tela. (Drevný ocot v náplastiach Ramissio je vysoko kvalitný a mimoriadne čistý - prechádza až 5- násobnou filtráciou).
A aké sú jeho účinky?
Znižuje kyslý reflux, pálenie záhy a poruchy trávenia, odstraňuje nepríjemný telesný pach, je vynikajúci pri liečbe Crohnovej choroby, uvoľňuje  kŕčové bolesti brucha u detí, znižuje nevoľnosti, vhodný je pri  žalúdočných vredoch, ústnej infekcii, znižuje hladinu cholesterolu, pomáha pri celulitíde, pomáha pri Dne, odstraňuje bolesť, zlepšuje krvný obeh, znižuje stres, zvyšuje psychickú odolnosť, posilňuje imunitný systém.
Turmalín  je to polodrahokam, nazýva sa aj elektrický kameň, pretože po zahriatí vytvára na svojom povrchu elektrické pole - uvoľňuje elektrńy.
Keďže všetky naše nervy sú vodiče pre elektróny, ktoré regulujú všetky chemické reakcie v našom organizme, turmalín celú noc uvoľňuje elektróny do týchto dráh, robí im tak malú akupunktúru a  tým harmonizuje nervové dráhy a  vyrovnáva napätie v tele.
Turmalín  má antiseptické pôsobenie, reguluje látkovú výmenu., zlepšuje krvný obeh, znižuje stres, zvyšuje psychickú odolnosť, posilňuje imunitný systém.
Turmalinom vyžarované infračervené lúče organizmus absorbuje, čím sa zvyšuje energetická úroveň organizmu, molekuly zvyšujú počet vibrácií, tak dochádza k aktivácii buniek a metabolizmu.
Okrem toho, turmalín kryštál poskytuje ochranu proti poruchám pamäti, normalizuje krvný tlak, posilňuje srdce a podporuje detoxikáciu organizmu, stimuluje hrubé črevo, zabraňuje zápche, hnačke.  Turmalín zvyšuje metabolickú aktivitu. Posilňuje svaly, lymfatický a nervový systém.
Turmalín zmierňuje negatívne pocity, ako je úzkosť, panika, strach, ľútosť, sebadeštrukcia. Posilňuje sebadôveru, sebavedomie, toleranciu, súcit, podporuje pohľad na život. Znižuje napätie v tele, uvoľňuje stuhnutú šiju a chrbát..
Levanduľa je jednou z najvšestrannejších bylín. Po stáročia sa používa ako analgetikum, spazmolytikum, sedatívum, nervové tonikum. Zlepšuje životné procesy, zvyšuje fyzickú a duševnú sviežosť. Má antibakteriálny, antiseptický, protizápalový účinok. Odstraňuje nervové napätie, poruchy spánku, zmierňuje bolesti hlavy a depresie, posilňuje imunitný systém.
Dextrín, ktorý viaže všetky absorbované komponenty a bráni ich opätovnému prechodu späť do tela
Chitosan  pomáha zlepšovať činnosť pečene, rozpúšťa usadené tukové bunky a odstraňuje z tela ťažké kovy.
Záporné ionty sú atómy s nadbytočným elektrónom, ktoré aktivujú pokožku a otvárajú póry pokožky. Náplasti vedia vytvoriť také mínusové ionty, ktoré zefektívnia proces čistenia organizmu. Je známe, že tieto ionty pôsobia antibakteriálne ako antibiotikum a usmrcujú baktérie a plesne a brzdia rast pôvodcov chorôb a taktiež pôsobia antidepresívne.

Použitie:

Náplastí sa prikladajú na chodidlá, ktoré sú v Číne nazývané druhým srdcom. Naše chodidlo je vlastne celé naše telo, iba zmenšené. Z 360 reflexných miest, ktoré sa nachádzajú na našom tele, ich je na našich chodidlách 60, teda jedna šestina. Na chodidlách je taktiež zakončenie niektorých meridiánov -energetických dráh, ktoré prenášajú blahodarnú energiu čchi po tele a taktiež napomáhajú k prenášaniu bylinných preparátov, ktoré sú zodpovedné za totálnu očistu zvnútra. Chodidlo je tak významné detoxikačné a liečebné miesto na našom tele.
Prikladáme ich na chodidlá cez noc a behom spánku necháme pôsobiť. Ráno odstránime a sledujeme, ako opakovaným používaním farba ich zašpinenia klesá a teda ako sa naše telo  zbavuje toxínov. Už po pár dňoch sa cítime lepšie.
Pri akútnych bolestiach si samozrejme môžeme priložiť náplasť i priamo na problematické miesto a dochádza k takmer okamžitej úľave. Náplasti sa dajú aplikovať aj na kolená, lakte, chrbát, ale najúčinnejšie je to na chodidlách.

V čom sú tieto náplasti iné?
Tieto detoxikačné náplasti využívajú znalosti o osmotickom tlaku v bunke, ktorý je priaznivo ovplyvnený práve drevným octom, ktorý umožňuje účinne vylučovať toxíny z tela. Body na chodidlách sú náplasťami stimulované, čo spôsobuje jednak rýchlejšie kmitanie vody a jednak rozbíjanie molekúl odpadových látok. Tie sú prinútené cirkulovať v lymfatickom systéme a následne sa vylučujú z tela. Náplasti v konečnej fáze tiež absorbujú uvoľnené toxíny a po 8–10 hodinách použitú náplasť dáme dole a zahodíme.
Tiež vysoké percento turmalínu robí tieto náplasti výnimočné, pretože telo sa nielen detoxikuje, ale turmalín harmonizuje nervové dráhy a  vyrovnáva napätie v tele.

Balenie: 14 kusov náplastí

Cena: 20,49 eur

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára