utorok 14. apríla 2015

Pramene čistoty - očista buniek

PRAMENE ČISTOTY
KOMPLEXNÝ SYSTÉM OČISTY BUNIEK

 Patent RF RU2297843C2

očista medzibunkového prostredia
• vnútrobunková očista
• antioxidačná ochrana buniek

Prípravok Pramene čistoty predstavuje principiálne nový systém komplexnej očisty organizmu na bunkovej úrovni. Na rozdiel od väčšiny súčasných produktov s čistiacim účinkom sa prípravok Pramene čistoty skladá z troch vzájomne sa doplňujúcich formúl, ktoré efektívne využívajú všetky tri hlavné mechanizmy očisty vnútorného prostredia organizmu.

Formula 1

OČISTA medzibunkového PROSTREDIA

Prvú formulu prípravku Pramene čistoty predstavuje komplex bylín, ktoré čistia medzibunkové prostredie.
V organizme človeka je každá bunka obklopená medzibunkovou kvapalinou.
Táto kvapalina sa neustále obnovuje, kým medzibunková kvapalina s rozpustenými odpadovými látkami je vylučovaná sieťou špeciálnych vývodov. Nimi môžu byť lymfatické, žlčové, močové a ďalšie cesty. Pramene čistoty uvedú do činnosti všetky tieto systémy pre maximálne efektívne očistenie medzibunkových priestorov.

1. Očista cez črevá.
Hrubé črevo zohráva veľmi dôležitú úlohu v očiste nášho organizmu, pretože do čriev prichádza jednak veľa toxických látok spolu s vodou a potravou a jednak v ňom vzniká veľké množstvo škodlivých produktov látkovej výmeny, ktoré musia byť včas vylúčené z organizmu. Komponenty prvej formuly Prameňov čistoty ako, koreň lopúcha a vňať ľubovníka zvyšujú pohybovú aktivitu čriev a taktiež napomáhajú normalizácii črevnej mikroflóry, čo vedie k rýchlejšiemu odvodu toxínov a zníženiu vzniku črevných odpadov.

2. Očista cez močové cesty.
Obličky a močové cesty sú jedným z hlavných systémov očisty od škodlivín vznikajúcich v organizme človeka počas jeho života. Vňať prasličky a truskavca a listy brusnice a čiernych ríbezlí stimulujú očistné funkcie močového ústrojenstva.

3. Očista cez pečeň a žlčové cesty.
Ako je známe, pečeň je hlavným orgánom, kde prebieha zneškodňovanie cudzorodých látok prenikajúcich zvonka alebo vznikajúcich v samotnom ľudskom organizme. Očistná aktivita pečene by však nebola možná bez vylučovacieho žlčového ústrojenstva, ktorým sú všetky škodlivé látky spracované v pečeni vylučované z organizmu. Preto je v prvej formule Prameňov čistoty obsiahnutý celý komplex bylín pôsobiacich žlčopudne.

4. Očista sústavy krvného obehu a lymfatického systému.
Krv a lymfa obmývajú prakticky každú bunku nášho organizmu. Preto okrem ostatných svojich funkcií zohrávajú najdôležitejšiu úlohu v očiste medzibunkového prostredia, kedy so sebou odvádzajú škodliviny v nich rozpustené a produkty látkovej výmeny. Prvá formula Prameňov čistoty upravuje očistné funkcie sústavy krvného obehu a lymfatického systému vďaka takým bylinám ako sú listy brusnice a čiernych ríbezlí, krvavca Toten, vňať ďateliny a nátržníka bahenného.

5. Očista cez dýchacie ústrojenstvo.
Je známe, že prieduškami a pľúcami nielen dýchame, ale aj vylučujeme z organizmu veľké množstvo škodlivín a taktiež baktérií a vírusov. Význam očistnej funkcie dýchacích orgánov rastie najmä v podmienkach veľkomiest a vysokej hladiny znečistenia ovzdušia. Preto je veľmi dôležité podporiť očistnú aktivitu priedušiek s pomocou takých komponentov prvej formule Prameňov čistoty, ako koreň sladkého drievka a vňať ľubovníka.

6. Očista cez pokožku.
Možno nie všetci vedia, že spolu s potom sa pokožkou odstraňuje veľa odpadových látok.
Práve preto, aby sa vyčistil organizmus človeka, ľudová medicína odporúča dobre sa "vypotiť". Za týmto účelom boli do prvej formule Prameňov čistoty zaradené byliny podporujúce potenie: kvety lipy a vňať ľubovníka.

7. Očista cez imunitný systém.
Ako bolo z istené v poslednej dobe, chráni nás imunitný systém nielen pred infekčnými faktormi, ale aj pred mnohými nebezpečnými chemickými látkami. V tomto zmysle má rad bylín stimulujúcich aktivitu imunitného systému navyše aj očistný účinok. V zložení prvej formuly Prameňov čistoty je to echinacea, vňať nátržníka bahenného a ľubovníka.

BALENIE: 60 želatínových kapsúl po 0,32 g

Zloženie: Extrakt z pabodliaka vrbolistého, zo senny, echinacea purpurová, vňať prerastlíka, nátržníka bahenného, prasličky, ďateliny, list brusnice, čiernych ríbezlí, koreň sladkého drievka, krvavca Toten, ligrus, lopúcha, kvet suchokvetu, lipy, vňať ľubovníka, truskavca


Formula 2
Vnútrobunková OČISTA

Druhá formula prípravku Pramene čistoty pomáha očistiť vnútrobunkovej priestory.
Očista cez pečeň, obličky, črevá, lymfatický systém alebo ďalšie vnútrobunkové systémy  je dnes cez všetku svoju efektivitu považovaná už za nedostatočnú pre podporu vnútornej čistoty organizmu. Priestory medzi bunkami môžu byť čisté, ale bunky samotné pri tom zostávajú zahltené odpadovými látkami.
Preto je potrebné pri medzibunkovej očiste zabezpečiť čistotu aj vo vnútri buniek. Jednak je nutné zneškodniť všetky škodliviny, ktoré sa dostali dovnútra buniek a jednak je nutné vylúčiť celý tento "odpad" z buniek. To má na starosti druhá formula Prameňov čistoty.
Špeciálne vybrané rastlinné komponenty tohto produktu stimulujú činnosť osobitných vnútrobunkových enzýmov, ktoré zneškodňujú škodliviny prenikajúcich dovnútra buniek.
Vedci vyčleňujú dve základné skupiny enzýmov vnútrobunkovej očisty. Prvá skupina enzýmov vykonáva bezprostredné zneškodnenie toxických látok a mení ich chemickú štruktúru. Druhá skupina enzýmov premieňa tieto chemicky zmenené toxíny do rozpustnej formy, ktorá umožňuje ich následný odvod z buniek.
Súčasne druhá formula Prameňov čistoty zohľadňuje špecializáciu rôznych enzýmov strážiacich čistotu našich buniek. Jedny ingrediencie ako napr. extrakt zo zeleniny rodu křížatých, extrakt zo slanobylu chlumného, plody pestreca a extrakt z nátržníka (kurilského čaju) napomáhajú rýchlemu zneškodneniu nebezpečných toxínov. Iné rastlinné komponenty ako napr. Koreň smotánky, listy petržlenu, ihličie jedle a listy zeleného čaju stimulujú odvod týchto odpadov z buniek.

BALENIE: 60 želatínových kapsúl po 0,32 g

Zloženie: Extrakt zo zeleniny z rodu krížatých, extrakt zo slanobylu chlumného a nátržníka (kurilského čaju), plody pestreca, koreň smotánky mongolskej, ihličie jedle sibírskej, list petržlenu a zeleného čaju.


Formula 3
ANTIOXIDAČNÁ OCHRANA BUNIEK

Pramene čistoty. Formula 3 je najzrozumiteľnejším komplexom všetkých 25 prírodných antioxidantov potrebných pre človeka, ktorý je špeciálne určený na trvalé preventívne užívanie. V tomto patentovanom prípravku sú obsiahnuté antioxidanty pre všetky prípady a na všetky problémy súvisiace s "oxidačným stresom".

Tretia formula Prameňov čistôt má práve za úlohu chrániť naše bunky pred vnútornou "koróziou", to znamená pred ničivým účinkom voľného kyslíka.


  • Vynikajúci prípravok vnútornej kozmetiky
  • Silný imunostimulátor
  • Antitoxický prostriedok
  • Prostriedok k prevencii únavy a vyčerpania po športe
  • Prípravok proti starnutiu
  • Protizápalový a hojivý komplex
  • Prostriedok pre zlepšenie stavu očí, srdca, pečene, kĺbov


Tretia formula prípravku Pramene čistoty je zložitý komplex antioxidantov rastlinného, ​​živočíšneho a minerálneho pôvodu.
Tieto unikátne prírodné vlastnosti chránia bunky pred voľným kyslíkom a ďalšími nebezpečnými chemickými látkami. Nie náhodou sú antioxidanty v súčasnej medicíne a kozmetológii považované za hlavný prostriedok proti starnutiu. Tretia formula Prameňov čistoty využíva všetkých ochranných vlastností antioxidantov a zaisťuje trojitú ochranu buniek.

Jednak vonkajšiu ochranu buniek, jednak vnútornú ochranu buniek a nakoniec spevnenie bunkových systémov.

Po prvé, to je vonkajšia ochrana buniek. Také antioxidanty ako vitamín C, rastlinné bioflavonoidy, aktívne látky z listov čučoriedky, maliny a broskyne, vňate materinej dúšky a plodov šípok a tiež unikátny extrakt z jadierok hrozna vytvára "nepreniknuteľnú" bariéru okolo každej bunky. Akonáhle sa v blízkosti bunky objavia nebezpečné molekuly, tieto antioxidanty ich okamžite pohltia a neutralizujú.
Po druhé, to je vnútorný ochranu buniek. Antioxidačné stopové prvky ako zinok, selén, meď a mangán prenikajú dovnútra buniek a stimulujú činnosť ochranných vnútrobunkových enzýmov. Tieto enzýmy podobne ako "lapače" neutralizujú voľný kyslík vznikajúci vo vnútri buniek.
Po tretie, to je spevnenie bunkových stien. Vitamíny A a E a tiež unikátne rastlinné antioxidanty lístkov nechtíka prenikajú dovnútra bunkového obalu a blokujú tak deštrukčné procesy okysličovania, ktoré môžu viesť k vzniku nebezpečných "dier" v bunkových stenách.

BALENIE: 60 želatínových kapsúl po 0,32 g

Zloženie: extrakt z jadierok hrozna, listov maliny, čučoriedky a broskyne, kvety nechtíka, vňať materinej dúšky, plody šípok, bioflavonoidy z citrusových plodov, vitamín A, vitamín C, vitamín E, zinok, selén, meď, mangán.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára